Majones og gåselever...

I går spiste jeg gåselever for første gang. Eller foie gras, som det heter på originalspråket, og som jeg mistenker er en lettvint måte å skjule denne rettens egentlige natur på for de mindre språkmektige. Det spiller uansett ingen rolle når man får det servert, og alle illusjoner brister.

Mitt første møte med denne såkalte delikatessen blir også mitt siste. For det første så det ekkelt ut, men jeg er høflig og villig til å prøve alt nytt og spennende, så jeg våget meg på en smak. Fysj og æsj. Fett og emment var det, det var som et tjukt fettlag la seg inne i munnhulen. Dessuten var det en fæl bismak av dårlig samvittighet for at jeg hadde spist mat som tross alt er ekstremt uetisk. Nå fant jeg jo også ut at den er helt unødvendig, ettersom den både ser ut og smaker ekkelt.

Det blir mye vegetar på meg framover.

Kommentarer:
Postet av: alliene

Jeg hadde nøyaktig samme opplevelse med foie gras på en fest for 4 år siden. Min første og siste encounter med delikatessen. Pføy!

30.09.2005 @ 15:02
URL: http://alliene.blogspot.com
Postet av: Handbag

Enda godt vi er flere!

Postet av: Gåsegomp

Lættis! Gåsepostei er noe av det mest reffinerte man kan spise, men du foretrekker sikkert bigmac??

12.05.2006 @ 22:24

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits