I love Paris in the springtime....

Så var det tilbake til gamle Noreg etter en fabelaktig påske i Paris. Fabelaktig er vel ordet som ble brukt flest ganger, siden det på utmerket vis dekket det aller meste.

I stedet for å skrive side opp og side ned om Paris' fortreffelighet (den kjenner vel de fleste til uansett) fører jeg herved en oppsummerende liste med stikkord.
Champagne. 1 flaske hver dag.
Blomstrende trær.
Foucaults pendel.
4 retters frokost i Jardin Luxembourg.
Verdens møreste biff.
Sølvsko.
Bursdagsfeiring. Både min egen og Regis fra Toulouse.
Luksuskake spist med fingrene, i mangel av bestikk.
Vakre, vakre Paris. Je veux toujours reviendre.

Kommentarer:
Postet av: a jour

Paris er fin ja. Heldiggris med påsketur dit. Skrev et dikt på cafe Luxembourg (like ved parken) som går slik:(Morgensolens varme)Morgensolens varmeVan Gogh løper i mitt hodePenselstrøk galskap fra pol til polGult, oransje, rødt regnende løvVandrende langs Seinen i høstsolOg din hånd som finner minsom om den vissteVennlige brosteinsom gjør at du snubler lettog holder meg fastsom var jeg noe du kunne misteOg over kafeens klirr er det heleDine øynes glede og håndensom stryker håret fra pannenEn høstens gudinnei all din nordiske frodighetLivet selv og ingen annenSå finnes du altså likevel?Så er det likevel santAt regnets sludd og løfte om vinterer glemte armadaers forlisAt all mørketid og kuldemå vike for morgensolens varmeEn dag i november, en dag i Paris

08.04.2005 @ 07:59
URL: http://asjur.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits