Hjertesukk

Jeg tror ikke kollegaene mine har noe liv. Etter festen vi hadde sist tirsdag, dvs. åtte dager siden, har de samme fyllehistoriene blitt fortalt igjen og igjen, med stadig stigende entusiasme og kraftige latterkramper. Vel var det en bra fest, men SÅ morsomt var det  ikke. Jeg har faktisk allerede vært på to fester i ettertid, som overgikk den med god margin.

Jeg tar det som nok et tegn på at jeg må se til å finne meg noen andre å tilbringe storparten av dagen med.  Det er skummelt når man må ta seg sammen for ikke å stadig himle med øynene og sukke oppgitt. Som regel klarer jeg det, men det er på hengende håret.

I skrivende stund har jeg seks jobbsøknader inne. Kryss fingrene for at det blir noe av!

Kommentarer:
Postet av: alliene

Lykke til med jobbsk! PS - flte meg nesten truffet da det gr snn ca fjorten r mellom hver skikkelige fest. Liker dog tro at jeg ikke mjrer om hendelsen i dagevis etterp...

27.10.2005 @ 14:43
URL: http://alliene.blogspot.com
Postet av: shecat

Satt igjen med samme flelsen som alliene. Skal dog p julebord 5. november, s da har jeg jo noe snakke om fram til jul :)

28.10.2005 @ 01:04
URL: http://shecat.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Her p bruket har vi to interne fester i ret, en ved juletider og en fr sommeren. Tiden mellom disse er en eneste lang mimretur, hvor historiene blir stadig mer utbroderte og latterkrampene lengre. Jeg vil tro, ut fra bloggene deres, at dere uansett lever liv med adskillig flere hydepunkter enn mine kollegaer!

31.10.2005 @ 11:21

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits