En film jeg skal ha en skammelig høy pengesum for å se...

... er Star Wars III. I motsetning til en bemerkelsesverdig stor del av mine kollegaer i bloggosfæren (som ser ut til å leve i en verden jeg overhodet ikke kjenner meg igjen i, der uforståelige begreper som Warhammer, Geocaches og gatherings av ulike slag ser ut til å være sentrale.), nærer jeg en dyp forakt for denne typen filmer. Jeg lot meg en gang for flere år siden lokke til å se den første SW-filmen (eller hvordan var det nå med denne rekkefølgen?), av en venn som velmenende ønsket å dele dette han mente var et fantastisk verk med med meg. Han hadde faktisk et reellt håp om at jeg skulle bli hekta, så vi kunne kose oss med stjernekrig i timesvis. Slik ble det dog ikke. En snau time holdt jeg ut før jeg sovnet fra de pinlig dårlige effektene og et mer eller mindre meningsløst plot. Siden har jeg holdt meg langt unna denslags.

 

Den eneste gangen jeg har moret meg over SW, var da en kreativ venn "oversatte" den til svensk. For meg har det fra da av vært Rot i rymden, der Ljus-sabel Jokke fekter rundt med halogenlampa si, Mõrka Farbrorn brumler bak maska og Burken ... vel, at en blikkboks er en karakter i en film er jo intet mindre enn hysterisk komisk.

 

Det eneste jeg kan si er positivt med at den sjette (hallo!) filmen nå er ute, er at det er den siste og at det endelig er over (hvis ikke filmselskapet bestemmer seg for å melke kua enda mer, og sette i gang en serie appendikser...).


Kommentarer:
Postet av: a jour

Mener å ha hørt at det er planlagt tre til? (episode 7, 8 pg 9). Innen science fiction er det ganske vanlig med 3 triologier hvor rekkefølgen er som i SW - først de miderste tre, så starten, og så de siste tre.

24.05.2005 @ 13:41
URL: http://asjur.blogspot.com
Postet av: Handbag

Å nei! Jeg håper du lurer meg nå...


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits