Mørke(grønne) menn

Jeg er redd jeg kan komme til å bli svært usaklig når jeg nå lar meg kraftig provosere av miljøvernminister Knut Arild Hareides mildest talt hårreisende prioriteringer. Dette er nok et eksempel på hvor lite religion og politikk har, eller ideelt sett, bør ha med hverandre å gjøre.

Hareide vil bevilge 500 000 til såkalte "grønne menigheter", samtidig som han fratar Bellona 200 000. Neste år kan beløpet komme til å bli fordoblet.

Dagbladet skriver: Ifølge statsråden skal menighetspengene brukes til ulike formål, for eksempel utvikling av miljøvennlige gravkranser, plenarbeid og holdningsskapende arbeid.

Det er klart, gravkranser er noe av det mest forurensende som finnes.

Noe skal kirken likevel ha - de tenker på de som er mindre enn oss, og passer på å ta med meitemarkene i forbønn.

Nei, jeg merker at jeg ikke klarer å spøke med dette. Det er noe av det mest uprofesjonelle jeg har vært borti. Jeg advarte mot usakligheter, og her kommer de: Bort med prestestyret! Bort med glatte, skinnhellige, tensing, indremisjon, KRIK, misjonærvennlige statsråder. Jeg orker ikke mer.


Kommentarer:
Postet av: a jour

Hehe - Knut Arild er litt tensing ja. Har møtt han live, og han er faktisk ganske sjarmerende og sympatisk.Men Høybråten er spooky. Skikkelig skapinkvisator som er kommet ut av skapet.(Kan jeg linke til siden din? Synes du skriver mye bra)

22.04.2005 @ 08:59
URL: http://asjur.blogspot.com
Postet av: Handbag

Selvsagt! Det er en ære. Kanskje jeg og kan få lov å linke til din?

Postet av: a jour

Da kan jo bare jeg gjenta at det hadde vært en ære :)

26.04.2005 @ 08:02
URL: http://asjur.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits