Trikkegnikk

Dagbladets store sak i dag handler om folk som gnikker seg inntil medpassasjerer på trikk og andre offentlige transportmidler for å opphisses. Alltid like PR-kåte Espen Esther Benestad Pirelli tror dette kommer til å bli stadig vanligere i Norge etter hvert som vi blir flere her i landet. Og det er ikke noe problem.

Jeg vet nå ikke. Jeg har en klar oppfatning av at nordmenn flest er hakket for sjenerte til å la dette være måten å ha fysisk kontakt med andre på.

At dette er en vanlig "omgangsform" i andre land, fortrinnsvis land med høyere gjennomsnittstemperatur, har jeg imidlertid erfart selv. Jeg glemmer ikke en tur med undergrunnen i Roma en julidag for et par år siden. Det var stappende fullt, og på vei inn i vogna ble jeg presset inn i en annen ende enn vennene mine. Ikke lenge etter merket jeg noe annet som presset også, nemlig underlivet til en kar ved siden av meg, tett inn til hofta mi. Det jeg først trodde var vogna som ristet, viste seg å være han som gnikket og gnukket. Og jeg var stuck. Italienske banneord og andre mindre pene fraser raste gjennom hodet mitt, men jeg fikk ikke fram et ord, jeg var så paff! Gnikkeren derimot, så ut til å være i en slags behagelig trance. Han var så lav at han måtte stå på tærne for å nå opp til passelig hoftehøyde. Han hadde giftering.

Jeg prøvde fortvilt å få kontakt med vennene mine, og heldigvis var det en av dem som så meg og skjønte at jeg var i knipe. Ved neste stopp, mens flere passasjerer gikk ut, fikk venninnen min tak i armen min og dro meg bort til seg. Lettelse.

Gnikkegnukkeren våknet opp, lettere forvirret, så seg rundt. Hvor ble det av den deilige hofta?
Før vi forlot vogna, så jeg at han var godt i gang med å gnikke på en annen jente. Hun så fortvilt ut.

Pirelli Benestad (eller omvendt) ser ikke ut til å anse dette som et avvik, eller et problem. Snarere en interessant kilde til seksuell nytelse. Det er ikke, det Esben Esther. Alt trenger ikke å normaliseres. Det er flere parter som involveres i trikkegnikking. Den ene som regel ufrivillig. Det er sykt.

Kommentarer:
Postet av: alliene

Jeg m innrmme at jeg lo hyt og sendte linken videre til en kollega da jeg klikket meg inn p Dagbladet i morges. Jeg har for lite kjennskap til kollektivtransport, skjnner jeg - hvis slikt faktisk skjer. sj...

21.03.2006 @ 18:47

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits