En til!

Det kan virke som om jeg har sett for mye på tv i det siste, ettersom dette er det andre innlegget på rad som handler om reklame.

Dette innlegget handler om en aktuell reklamefilm som utspiller seg på Parkteatret i Oslo (Svært bevisst hipphetsfaktor, her skal hipp og trendy storbyungdom treffes midt i trendkjertelen, ja, stort hippere blir det ikke!). Modellaktig, hipp pike blir betraktet av hippe, men måpende gutter. Tror hun. Det de EGENTLIG stirrer øynene store og blanke på er det nye produktet fra Farris, Farris Pluss. Søt, sier de. SØT! Det går etterhvert opp for den hippe modellen at det ikke er henne de sikler på, men (den hippe) flasken. Som hun deretter resolutt går bort og tar. SØT!

Jeg kan love deg at dersom du skulle finne på å kjøpe Farris Pluss (flasken ser både delikat og fristende ut - og - er unektelig hipp!), setter flasketuten til munnen og tar en stor slurk, vil du få deg en overraskelse du sent vil glemme. For det du tror er vann med en anelse fruktsmak, er i virkeligheten blank væske tilsatt store mengder sakkarin og aroma av sitronmelisse (hadde det eksistert dråper av sitronmelisse av samme type som mandeldråpene man tilsetter kransekakedeig, hadde det vært det denne drikken var aromatisert med). Greit nok for deg som liker å sutte på suketter, ikke fullt så greit for deg som var tørst og ville ha vann.

Men at du uansett er hipp, kan du være sikker på.Kommentarer:
Postet av: alliene

Takk for advarselen! Bde nr det gjelder reklame og produkt... :)

21.02.2006 @ 15:21
URL: http://alliene.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits