Krible eller ikke krible

"Jeg liker henne veldig godt, men jeg vet ikke om jeg er forelsket", sa min gode venn, litt fortvilet. Vi hadde møttes helt tilfeldig og tok et glass vin eller fire. Det var en stund siden sist, han hadde vært travelt opptatt med å date en potensiell kjæreste. "Men jeg er redd for at dersom vi blir kjærester, vil jeg bli lei etter kort tid, nettopp fordi jeg ikke har de stormende følelsene jeg leter etter."

Jeg sa at han, eller de,  ikke nødvendigvis behøvde å kaste seg inn i noe de ikke var helt sikre på om var helt som det skulle. Se det an, vær sammen, bli bedre kjent. Dersom følelsene ikke kommer, er det jo ikke noe å satse på. "Er du fysisk tiltrukket av henne, da?" spurte jeg. "Njaaeii... det er vel der mye av problemet ligger. Hun er søt og pen på alle vis, men jeg kribler ikke akkurat i kroppen." "Dessuten", la han til, "jeg har blitt såpass gammel nå at jeg innser at jeg ikke vil innlede et forhold jeg ikke ser for meg skal vare i uoverskuelig framtid."

Der kom den. Kompisen min har blitt voksen. Han sa det vi alle tenker. Hva om kjæresten min ikke er den rette? Det går lang tid mellom hver gang jeg føler forelskelsens kribling. Men jeg er jo glad i ham. Gruble, gruble. Man grubler nok for mye.

Hva kompisen min angår, tror jeg ikke han ble noe klokere av å prate med meg. Datedama hadde dratt på ferie en uke, og han skulle kjenne godt etter om han savnet henne. Om det kom noen kribling.

 


Kommentarer:
Postet av: alliene

Løsning: Gifte seg så tidlig at man slipper å tenke på om det skal krible når man er 30+/-Eller...?

18.08.2005 @ 21:26
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Tja. Det funker kanskje for noen! Men da må man altså ikke gruble så mye:-)

19.08.2005 @ 10:20
Postet av: alliene

Nei det var det, da... ;)

19.08.2005 @ 20:05
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: a jour

Kribling er viktig.

25.08.2005 @ 08:03
URL: http://asjur.blogspot.com
Postet av: Cecilium

Alt som har med kjæresterier å gjøre, burde leveres med minst to måneders reklamasjonsrett.For å si det med Morphine: "If you don't like me, you can have your money back"-C-

28.08.2005 @ 18:08
URL: http://cecilium.weblogg.no
Postet av: alliene

Mange reklamasjoner i dagens samfunn er det iallfall. Og det er kanskje ikke så rart? Jf. krav om kribling osv?

28.08.2005 @ 20:03
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Jeg føler heldigvis kribling rett som det er:-) Til opplysning: Min kjære venn er fortsatt single and out there searching.

30.08.2005 @ 10:14

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits