Hurra for Harry

Jeg vil ikke være på jobb! Det eneste jeg har lyst til er å sykle hjem så fort jeg kan til den forlokkende festen som ligger hjemme på stuebordet og venter. Hva snakker jeg om? Harry Potter and the Half-blood Prince, vel!

 

Ja vel, så er jeg kanskje barnslig som lar meg begeistre slik av en fortelling om en guttunge som tilfeldigvis også er trollmann. Men jeg er sannelig ikke alene om å være en av dem som har ventet spent i to år på å få vite hva som skulle skje etter kampen om den mystiske profetien. Som humrer fornøyd av fiffige ordspill, skarpe sarkasmer og en historie som er et oppkomme av rik fantasi, en dyp språkforståelse, fortellerglede og tradisjon.

 

Jeg har nå nilest meg gjennom en tredjedel av boka og synes dette lover veldig bra. Det jeg hadde å utsette på forrige bok - en del unødvendige omveier og litt vel mye "snikksnakk", er skrelt vekk. Handlingen er derfor mer fortettet og konsentrert. Fra første side er det rett på sak og allerede i de første kapitlene får vi foruroligende og oppklarende (eller?) informasjon. Jeg er med!

 

Det er sikkert ting å utsette på denne boka, som på alle andre bøker - jeg venter med å eventuelt uttale meg om det til jeg har lest den ut. Det viktigste for meg er akkurat nå nettopp det!


Kommentarer:
Postet av: alliene

Enjoy. Ingenting er som lese engasjerende litteratur!Personlig har jeg aldri kommet i gang med HP. For gammel? Vet ikke, men det fascinerer meg ikke. Det samme gjelder Tolkien. Jeg har prvd, jeg har slitt, jeg har nsket, men nei. Null engasjement.S jeg fr glede meg til ta fatt p Irvings nye. Frode Grytten kommer visst ogs med ny bok i hst.

19.07.2005 @ 00:40
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Alliene - jeg hper du kommer til lese disse bkene en dag! Jeg sleit ogs med Ringenes herre lenge fr jeg kom i gang. Men det var verdt det. N som jeg har lest ut HP skal jeg ogs lese Irving. Den ligger tjukk og god og venter p meg hjemme. Gleder meg til hre hva du synes om den!

20.07.2005 @ 12:37
Postet av: Anne

HP6 er bedre redigert enn de to forrige (srlig GoF er altfor, *altfor* lang), og historien gr dit den skal, og jeg er veldig fornyd og har tenkt lese OotP om igjen n, for friske opp detaljene i hva det egentlig var som skjedde. Og hvis du har lyst til lese morsomme og innsiktsfulle kommentarer om boken, kan jeg varmt anbefale grsdagens innlegg p http://www.livejournal.com/users/mistful/.

21.07.2005 @ 16:34
URL: http://aneilert.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits