Firern 17.06.05

Tema: Sommer

 

 

1. Kommer det til å bli en like kald og regnfull sommer i år også?

Nei, det gjør det slettes ikke. I følge Meteorologisk institutt skal det bli en eneste lang solstråle fra juli til september. Så jeg er optimist inntil det motsatte er bevist.

"Også" betyr forøvrig ikke så mye for meg. De fem siste somrene har jeg tilbragt i utlendighet på steder der vær ikke har vært noe tema. Norske somre er derfor forbundet med barndommen, der ferien var intet annet enn ren og skjær idyll.

I dag er det forøvrig nøyaktig ett år siden jeg satte meg på et fly til Bangkok med måneder i sørøst-Asia i vente. Akkurat nå er det litt rart å tenke på, siden jeg lengter tilbake dit men ikke vet når jeg kan dra igjen. *sukk*.

 

2. Har du noen gode forslag til sommeraktiviteter?

Ja! Jeg bor i Oslo, så aktivitetene er naturlig nok farget av dette.

 

- Oslofjordens øyparadis er til for å brukes. Min favoritt er Gressholmen, på knausen lengst unna fergekaia, med utsikt over til Hurumlandet. Og forøvrig også til

- Se utstillingen "Munch selv" på det nyåpnede (og forhåpentligvis nysikrede) Munch-museet.

- Sykle rundt Maridalsvannet og stoppe med jevne mellomrom og bade i det.

- Spille kjempemikado, krokett eller andre spill i parker med gode venner.

- Uteserveringen på Babylon :-)

- Botanisk hage. En oase.

- Gå tur i Damstredet.

- Ha en god venn med stor veranda og grill

- Oslomarka er full av hytter og vann som bare ligger der og venter. Man trenger ikke dra til Jotunheimen for å bruke fjellskoene! Er man medlem i turistforeningen har man også nøkkel til alle hyttene. Et godt tips er Katnosa, der man også kan låne kanoer.

- Og skulle man føle seg som en stuegris iblant, sender TV2 Pacific Blue på kveldstid, slik de alltid har gjort. Ah, nostalgi...

 

3. Hva skal man gjøre hvis hele sommeren regner bort?

Dette er ikke relevant, for sommeren skal da ikke regne bort!

 

4. Hva har du planlagt å gjøre i sommer?

Jobbe, for det meste. Sånn er det når man er fersk i arbeidslivet og ikke har spart på feriepengene fra i fjor. Innimellom all denne jobbingen har jeg tenkt å dra på atskillige fjellturer, drikke enda flere flasker hvitvin (starting today), spise mengder av reker og blåskjell, bade, gå barbeint, lese masse (ikke regn med meg de nærmeste dagene etter 16. juli...) , sykle på turer, høre på Coldplays nye plate, sove i telt og kysse en god del. Det er også en annen ting jeg håper jeg skal gjøre i sommer, men jeg frykter det vil bringe ulykke å melde det her. Se hva som skjer...


Kommentarer:
Postet av: alliene

Pacifc blue! Det er sommer for meg, tragisk nok! Men ikke i r (eller i fjor) siden jeg lever uten TV for tiden... God jobbesommer, handbag. I fjor hadde jeg en ukes ubetalt ferie. En uke. En.

19.06.2005 @ 21:06
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Takk skal du ha, alliene! Jeg opplevde det samme for fire r siden og sverget p at slik skulle aldri sommeren bli igjen. Gid man var herre over sin egen tid... God sommer til deg ogs!

20.06.2005 @ 11:17
Postet av: a jour

Oslo er en veldig fin sommerby. Synes den i grunnen er en mye bedre sommerby enn vinterby. Paradisbukta er kanskje et alternativ n som kapasiteten til ybtene er blitt s redusert?

20.06.2005 @ 14:45
URL: http://asjur.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits