Valg schmalg 2

Det siste jeg så før jeg hoppet til sengs i går kveld, var Carl I. Hagen på vei til partilederdebatt i Stortinget.  Alle debattantene måtte tåle press og inngående og kritiske spørsmål fra journalistene som sto i hopetall foran inngangen. Til og med en skuffet (og sikkert drittlei) Erna Solberg klarte dette bra, og svarte saklig og greit. Men Carl, til tross for å ha gjort et brakvalg for Frp og dermed egentlig burde vært blid og fornøyd, hadde en annen innstilling. I stedet for å skryte av å ha gjort et bedre valg enn noen sinne, eller si noe om utfordringene som ligger i framtida, klarte han å lire av seg noen fraser om "de ukloke menneskene som stemmer slik at de ødelegger for det ikke-sosialistiske alternativet" og "vi får se hvordan det går med Jens og venninnene hans."

Herre min hatt! Og denne karen har fått hver femte stemme. Resten av røkla, inkludert meg selv, er ukloke. Men jeg er egentlig ganske fornøyd.

Kommentarer:
Postet av: alliene

Lettvinte lsninger p kompliserte problemer er oppskriften til Hagen. Og overraskende mange kjper det. Skummelt.Hadde nesten (men bare NESTEN og ikke lenger en hyst ett dgn) vrt moro se ham st der med to hjelpelse hender og makt til oppover ra. Jeg hrte ogs kommentaren til Hagen om Jens og "vennindene hans" (legg merke til d'en i "vennindene". Det blir rett og slett patetisk.

13.09.2005 @ 19:48
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: shecat

Han er en nedlatende type, denne Hagen. Og en snobb. Ikke bare sier han "venninde", han sier "terror" med e ogs (der vi andre sier "trror"). Klyse!

14.09.2005 @ 00:50
URL: http://shecat.blogspot.com/
Postet av: alliene

Og huset med t. (Hvor har han det fra?) Og hytten! (til tross for at han ikke er bergenser...)Neitakk.

15.09.2005 @ 10:47
URL: http://alliene.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits