Det glitrer for og det glitrer bak

Når man er lenket til arbeidsplassen sommeren gjennom gjelder det å ta for seg av de gleder fritiden kan by på i vår deilige hovedstad. Med 30 grader pluss og et øyparadis 20 minutter unna, har ikke jeg fritidsproblemer.Tidligere har Gressholmen vært en favoritt hos meg, men etter at den også har blitt det hos brorparten av resten av oslobeboerne, var det på tide å trekke videre. Min gode venn R tok meg en formiddag med til Langøyene, som jeg tidligere har vært skeptisk til på grunn av den skitne og grumsete stranda. Han viste meg derimot til et annet sted på øya, med fine og glatte svaberg, frisk sjø og blåskjell, og velsignet fritt for folk.

 

Men hvor lenge var Handbag (i denne anledning i form av en fjong strandveske) i Paradis? Lenger enn jeg hadde forestilt meg, for plutselig ble det mer paradisisk enn jeg hadde kunnet drømt om. Vi hadde visst lagt oss til rette akkurat der enkelte liker å boltre seg au naturel.

 

Jeg har ikke noe problem med nakenhet - faktisk har jeg en liten karriere som nakenbader selv. Forskjellen på meg og "de andre" er at jeg foretrekker å nyte naturen naturlig helt for meg selv, eventuelt sammen  med noen jeg kjenner mer enn godt. Jeg skjønner derimot godt at når jeg har lagt meg til midt i et område som (uvisst om det er offisielt eller uoffisielt) er annektert av den nakne horde, kan jeg ikke klage over fritt utsyn til (og innsyn i) andres kropper. Jeg skjønner også at jeg ikke kan regne med at alle andre er like bluferdige som meg selv, spesielt ikke på et sted der de fleste har en felles interesse. Jeg kunne ha gått et annet sted, men gjorde det ikke (hallo, det er det fineste stedet på øya!). Men selv om jeg ikke tar av meg bikinien og deltar i festen, kan ingen nekte meg å observere. Her er hva jeg fant:

 

Nakenfolket har som gruppe en svært høy BMI. Overvekt er utbredt.

De liker ikke å sitte eller ligge stille så lenge av gangen. Det gjelder å traske rundt på svabergene, gjerne så tett inntil andre som mulig - særlig etter å ha tatt et bad, slik at man kan dryppe av seg. 

De er ikke glade i kroppshår. Det bør fjernes, også på de mest intime steder.

Fottøy og/eller hodeplagg er ikke i samme kategori som badetøy. Dette kan og bør brukes hele tiden.

Det er ikke nødvendig å sitte med beina samlet.

 

Nå sier jeg takk for i dag, og tar første båt ut til øyene:-)


Kommentarer:
Postet av: alliene

Ja hva er det med naturistene og de flotteste sol-/badestedene? Det er akkurat slik p mitt hjemsted ogs. Men det spiller ingen rolle nr man har "egne" svaberg med begrenset adkomst kun 30 meter fra dra...

12.07.2005 @ 21:23
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: a jour

De siste rene har jeg hatt teltovernattinger p Langyene. En spesiell stemning det telte midt inni byen.

15.07.2005 @ 08:17
URL: http://asjur.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits