Gi meg en jobb i Staten snarest!

Fredagsfølelsen er endelig her igjen. I flere uker har det vært så latterlig travelt på jobb at jeg nesten ikke har skjønt at det var helg før den var over. Hva gjorde jeg sist fredag? Kan nesten ikke huske det, i en tåke av prosjekter som alle er like viktige og IKKE kan vente, men kvelden ble tilbrakt foran pcen. På jobb. Og jeg er virkelig ikke typen som pleier å vie arbeidsplassen mange tanker utenom kjernetiden.

Det er derfor noe frustrerende å jobbe i en bedrift der ikke bare lunsjen brukes til interne møter - hver dag, men at det også forventes at man skal tenke, føle og nærmest være jobb også i fritiden. Nei, jeg gidder ikke. Det er ikke viktig nok for meg. Jeg vil ha ettermiddager, helger - også fredagskvelder - og ferier (om jeg hadde noen) i fred! Nå har jeg heldigvis hodet over vann for en stakket stund, og planlegger å svinse lettsindig ut av døra klokka fire. Helgen skal først og fremst brukes til å fortrenge alt som har med jobb å gjøre. Og kanskje litt til å tenke ut hvordan jeg kan få en greit betalt jobb i Staten, der ingen bryr seg om hva du gjør før 8 og etter 15.45.

Kommentarer:
Postet av: alliene

Jatakk - jeg tar ogs gjerne en statlig jobb! God helg...

09.09.2005 @ 22:46
URL: http://alliene.blogspot.com/
Postet av: shecat

Jeg jobber i Staten. Arbeidstid 21.30 til 07.30 eller 14.00 til 22.00. Og vi har ikke pause. Vil du bytte?

11.09.2005 @ 02:18
URL: http://shecat.blogspot.com/
Postet av: Handbag

Du er sykepleier. Derav arbeidstiden. Det er vel strengt tatt noe som flger med. Jeg tenkte mer p en jobb i retning av papirvender/byrkrat. 8-15.45. Med pause!

Postet av: TirNa - papirvender

Jeg er ogs statsansatt, med mer enn full arbeidsuke, sjelden mer enn et kvarter spise mat p, og med overtid (ubetalt m vite - man har jo flex) s det holder. Staten er ikke hva den var, i alle fall ikke alle steder. Arkivar er mitt jobbnske. Fredelig og ingen som snakker til en.God helg!

23.09.2005 @ 16:03

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits