Dagens lille utfordring

Utfordringen kommer fra alliene - og jeg gjør så godt jeg kan!

For ti år siden:
Gikk jeg i andre klasse på videregående og drømte om å flytte til storbyen (noe jeg gjorde året etter). Jeg leste for ikke lenge siden dagboka mi fra denne perioden, og kunne konstatere at jeg var svært opptatt med volleyball, skolerevy og jobbing, og jeg gikk mye på konserter.
For fem år siden:
Begynte jeg på hovedfag i litteraturvitenskap, og grublet fælt på om det var det rette å gjøre. Jeg tror det var det, jeg synes i alle fall det var gøy!
For ett år siden:
Ble jeg singel og begynte samtidig i ny jobb. Med andre ord, snudde opp ned på det meste - jeg fikk en rekke avgjørende åpenbaringer!
Fem lekkerier:
Mørk sjokolade (70-80 %), Trulli (en usedvanlig deilig Chardonnay), tørket mango, Johnny Depp og min fiskesuppe spesial
Fem sanger jeg kan teksten til:
"In Da Club" med 50 Cent. "I will survive" med Gloria Gaynor. "Same old brand new you" med A1 (og spør meg ikke hvorfor!), "Rønnerdals visa" av Evert Taube og  "Amigos Para Siempre" med Sarah Brightman og José Carreras (å ja da, jeg synger den gjerne med stor innlevelse) Og dette var bare en liten smak av mitt rikholdige repertoir.
Fem ting jeg vil gjøre med 100 millioner kroner: Viser til tidligere innlegg på bloggen. Her er det riktignok bare snakk om usle 51 millioner. Hadde jeg hatt 100, ville jeg hatt store problemer, da dette er en sum så stor at jeg nesten ikke kan forholde meg til den! En leilighet i Paris og en til i New York kunne jo vært noe? Og levd resten av livet pendlende mellom dem.
Fem steder jeg vil stikke av til: Paris, Koh Chang (Thailand), New York, Hardangervidda og Bergen.
Fem ting jeg aldri vil iføre meg: Shorts (motepolitiet kan si hva de vil, det er og vil alltid være stygt. Uansett hvor pene ben man har). Dyremønstrete klær. Bukser med høyt liv. Hva som helst fra den nye "piratmoten". Flosshatt.
Fem yndlingsTV-programmer: Hm. Jeg ser lite på god TV, men jeg prøver: Lost (gleder meg til ny sesong!), The 4400, Krøniken (når den kommer tilbake), Slå på ring og under tvil Tre brødre som ikke er brødre.
Fem største fornøyelser: Reising, film, moro med mine gode venner, hver gang jeg får Den Store Leseropplevelsen, god mat og konserter. 
Yndlingsleketøy: Bestevenninna mi XX som det alltid er moro å leke med, sykkelen min, quiz av alle slag, mp3-spilleren og mobilen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits