Pć'an igjen

Jeg har glimret med mitt fravær i altfor lang tid, grunnet minimalt med blogginspirasjon. Nå er jeg imidlertid tilbake, så får vi se om det varer.

Har dere lest fanzinet Avsagd hagle? Hvis ikke, klikk på linken og kjøp eller fort deg på Tronsmo hvis du bor i Oslo. Det er begrenset opplag, så her gjelder det å få ut fingern!

Avsagd hagle er noe av det morsomste, mest slagferdige, skarpe og lure jeg har lest på trykk i norsk media på ufattelig lang tid. Dette har kanskje noe å gjøre med at dette nummeret (nummer to, forøvrig) vier en stor del av plassen til å disse - nettopp - sine kollegaer i øvrig norsk presse. Særlig featurejournalister får gjennomgå så det griner på usedvanlig systematisk måte. Lesning av portrettintervjuer vil få uante dimensjoner dersom de studeres med haglebriller.

I tillegg har de gjort tidenes mest berettigede kåring - de tre mest pretensiøse passasjene skrevet av bidragsytere i Morgenbladet i 2005. Sjelden har vel en førsteplass på en seierspall vært mer fortjent! Kjetil Røed, som først og fremst kjennetegnes av sin forkjærlighet for tankestreker og semikolon, ruver på pretensiøstoppen med utrdag fra sin anmeldelse av Erland Kiøsteruds siste bok.

De som ønsker å høre noe fornuftig om Kiøsterud, kan for eksempel høre ham selv i samtale med Agnar Lirhus på Café Mono, Pløensgt. 4 i Oslo, førstkommende onsdag kl. 19.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits