Flytting

I går flyttet jeg. Nå når lasset er båret ned to etasjer og opp tre, med en god del bilturer i mellom, føles det veldig bra. Det er en flott leilighet vi har fått, supersentralt, stukkaturprydet og ikke så verst billig heller til Oslo sentrum å være. Det er bare én strek i regningen - kjøleskapet som vi sleit oss ut med i går, bar opp flere smale trapper og greier, er muligens ødelagt. Fikk nettopp telefon fra samboeren som sa at det hadde begynt å ryke da kontakten ble satt i. Oh, mama. Men jeg har bestemt meg for å ikke ta på vei før jeg selv har sett på sakene. Det er et kjøleskap av den gamle sorten, og de pleier å være solide. Jeg orker ikke å tenke på at all bæringen var forgjeves og - skrekk og gru - at det kan bli mer. Forløpig bruker vi den kalde loftstrappa som kjøleskap, og håper ikke naboene lurer hvis de ser ost og juice i trappa.

Kommentarer:
Postet av: Cecilium

og hvordan gikk det med kjleskapet?Jeg hadde en gang arvet et gedigent kjleskap som pleide st i baren p favoritt-puben.Det var TUNGT !Og lite visste jeg at alle kjleskap m f lov til st i ro i et par timer etter flytting, slik at (eh...) den vsken som gjr det kaldt skal f lov til stabilisere seg."Poff" sa det, og vips hadde kjleskapet avgtt ved dden.Fine fine kjleskapet.Den gang da.-C-

20.04.2005 @ 09:09
URL: http://cecilium.weblogg.no
Postet av: Handbag

Det var nettopp det vi erfarte. I det vi satte kontakten i sa det *poff*, akkurat som p ditt kjleskap, sikringen gikk og det kom en mystisk, metallisk ryklukt. S det var enden p det kjleskapet. Heldigvis har vi ftt lne et nytt, og da vi fraktet det var vi smertelig klar over alt som hadde med kjlevske, stabilisering og den slags gjre. Man lrer heldigvis av sine feil!


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits